Contact

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over onze dienstverlening? Of over een uitzending op radio of tv? Misschien staat het antwoord bij de veelgestelde vragen op onze website. Als uw vraag daar niet bij staat, vul dan onderstaand formulier in.

Velden met een * zijn verplicht

Velden met een * zijn verplicht

 

Contact voor omroepmedewerkers

Op de pagina Veelgestelde vragen vindt u antwoorden op uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld over de Mediawet, de rol van het Commissariaat voor de Media, of reclame op tv.

Het Commissariaat voor de Media heeft elke werkdag tussen 11:00 en 12:00 uur een telefonisch vragenuur. Tijdens het vragenuur kunt u vragen stellen over:

  • de registratie van commerciële mediadiensten op aanvraag
  • de regels met betrekking tot vergunningen voor publieke media-instellingen (lokaal, regionaal en landelijk) en commerciële media-instellingen
  • de Mediawet of daarvan afgeleide regelgeving, zoals over sponsoring en reclame.

Dit vragenuur is te bereiken via 035 773 77 00. Buiten het vragenuur kunt u vragen stellen via cvdm@cvdm.nl.

 

Vraag over de vaste boekenprijs

Antwoorden op vragen over de vaste boekenprijs vindt u op de pagina Veelgestelde vragen vaste boekenprijs. Als uw vraag daar niet tussen staat, stuur dan een e-mail sturen naar boekenprijs@cvdm.nl.

Ook kunt u voor vragen over de Wet op de vaste boekenprijs bellen tijdens het telefonisch vragenuur van maandag tot en met donderdag tussen 11:00 uur en 12:00 uur met het Bureau voor de vaste boekenprijs via 035 773 77 00. Daarnaast kunt u vragen over het melden en raadplegen van boekenprijzen kunt u stellen op maandag- en donderdagmiddag.

 

Contact voor de pers

Het Commissariaat publiceert zijn besluiten op de website, ten minste twee weken nadat het besluit is toegestuurd aan de betrokkenen. Omdat in die twee weken de betrokkene het Commissariaat eventueel kan wijzen op vertrouwelijke en/of persoonsgebonden informatie in het besluit.

Nieuwsberichten die we naar de media sturen, publiceren we ook op onze website. Ook vindt u nieuwe en oude berichten in ons nieuwsarchief.

Voor vragen over de Mediawet, het toezicht op de naleving van deze wet, en de besluiten die het Commissariaat voor de Media heeft genomen, neemt u contact op met Edgar van de Pas, persvoorlichter, via 06 13 57 86 04.
Ook kunt u contact opnemen met Karen Temmink, hoofd Communicatie, via 06 57 41 53 95.

Wij zijn ook te bereiken via pers@cvdm.nl.

 

Routebeschrijving

Commissariaat voor de Media

Bezoekadres:
Hoge Naarderweg 78
1217 AH Hilversum

Postadres:
Postbus 1426
1200 BK Hilversum

Telefoonnummer: 035 773 77 00
E-mail: cvdm@cvdm.nl

Routebeschrijving naar het Commissariaat

Routeplanner

 

Deel deze pagina