Contact

Hebt u een vraag?

Op de pagina Veelgestelde vragen vindt u het antwoord op uiteenlopende vragen over bijvoorbeeld de Mediawet, de rol van het Commissariaat voor de Media en reclame op tv.

Het Commissariaat voor de Media heeft elke werkdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur een telefonisch vragenuur. Telefoonnummer: (035) 773 77 00. Tijdens het vragenuur kunt u vragen stellen over bijvoorbeeld:

  • de registratie van commerciële mediadiensten op aanvraag
  • de regels met betrekking tot vergunningen voor publieke media-instellingen (lokaal, regionaal en landelijk) en commerciële media-instellingen
  • de Mediawet of daarvan afgeleide regelgeving, zoals over sponsoring en reclame.

Buiten het vragenuur kunt u vragen stellen via cvdm@cvdm.nl.

Vraag over de vaste boekenprijs

Antwoorden op vragen over de vaste boekenprijs vindt u op de pagina Veelgestelde vragen vaste boekenprijs. Staat uw vraag met antwoord daar niet tussen, dan kunt u een e-mail sturen naar boekenprijs@cvdm.nl of bellen naar het Bureau voor de vaste boekenprijs.  Voor vragen over de Wet op de vaste boekenprijs kan dat tijdens het telefonisch vragenuur van maandag tot en met donderdag tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Vragen over het melden en raadplegen van boekenprijzen kunt u stellen op dinsdag- en donderdagmiddag. Telefoonnummer (035) 773 77 00.

Pers

Bent u journalist? Onze woordvoerder  Pieter Ton beantwoordt uw vragen over de Mediawet, het toezicht op de naleving van deze wet en de besluiten die het Commissariaat voor de Media heeft genomen.

Het Commissariaat publiceert zijn besluiten op de website, ten minste twee weken nadat het besluit is toegestuurd aan de betrokkenen. In die twee weken kan de betrokkene het Commissariaat eventueel wijzen op vertrouwelijke en/of persoonsgebonden informatie in het besluit.

Nieuwsberichten die we naar de media sturen, publiceren we gelijktijdig op onze website. Nieuwe en oude berichten vindt u in ons nieuwsarchief.

U kunt ons bereiken via pers@cvdm.nl of (035) 773 77 53.

Voor urgente persvragen kunt u buiten kantooruren bellen met het nummer (06) 53 37 55 03.

Stel uw vraag

Hebt u een vraag over onze dienstverlening? Of over een uitzending op radio of tv? Kijk eerst bij de veelgestelde vragen of u daar een antwoord vindt.

Velden met een * zijn verplicht

Velden met een * zijn verplicht

Routebeschrijving

Commissariaat voor de Media
Hoge Naarderweg 78
1217 AH HILVERSUM
Postbus 1426
1200 BK HILVERSUM

Telefoonnummer (035) 773 77 00

Routebeschrijving naar het Commissariaat

 

Routeplanner

 

Deel deze pagina