bg-img

Filter

Status

Jaar

Onderwerp

Toon meer

Aanwijzing Stichting RTV Amstelveen

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting RTV Amstelveen aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Amstelveen.

Meer lezen

Toestemming Ster voor het Noorden voor Ronald McDonald

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Ster voor het Noorden voor Ronald McDonald".

Meer lezen

Toestemming Rabobank Ondernemersdag

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Rabobank Ondernemersdag".

Meer lezen

Toestemming Marathon voor Noordwijk

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Marathon voor Noordwijk".

Meer lezen

Toestemming Beldman en Kinne actie voor MS fonds

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Beldman en Kinne actie voor MS fonds".

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Omroep Rijswijk

Het Commissariaat voor de Media wijst Stichting Omroep Rijswijk aan als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Rijswijk.

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.