Overslaan en naar de inhoud gaan
Achtergrond afbeelding LED scherm

Filter

Status

Resultaten worden direct getoond

Jaar

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Onderwerp

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Toestemming radio-omroepdienst bij evenement J&H Combinatie voor Diabetesfonds

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement J&H Combinatie voor Diabetesfonds.

Meer lezen

Besluiten bekostiging regionale omroepen

Het Commissariaat voor de Media besluit aan de regionale omroepen voor 2022 bijdrages te verstrekken in de kosten die rechtstreeks verband houden met het verzorgen van regionale publieke mediadiensten.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Radio Televisie Gilze en Rijen

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Radio Televisie Gilze en Rijen aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Gilze en Rijen.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Lokale Omroep Winterswijk

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Lokale Omroep Winterswijk aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Winterswijk.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Radio Zwartewater FM

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Radio Zwartewater FM aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Zwartewaterland.

Meer lezen

Afwijzing handhavingsverzoek Stichting Haagse Media

Het Commissariaat voor de Media wijst het verzoek van Stichting Haagse Media om handhavend op te treden tegen Stichting Agglomeratieomroep Holland Centraal en Stichting Radio en Televisie Leiderdorp wegens overtreding van de ICE-norm af.

Meer lezen
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.