Filteren

1 - 10 van 7487 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming Zuidwest Brabant AM

Aan verzoeker wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Zuidwest Brabant AM

Toestemming Hitam

Aan Stichting Omroep Emmen wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Hitam.

Toestemming '60's & '70's Hits

Aan Radio 10 B.V. wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 60's & 70's Hits.

Toestemming Kemakoos AM

Aan verzoeker wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Kemakoos AM.

Toestemming RADIO ONDA

Aan verzoeker wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam RADIO ONDA.

Toestemming Radio Ameland

Aan Stichting Kabelkrant Ameland wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Radio Ameland.

Toestemming 538 Dance Department

Aan Radio 538 B.V. wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 538 Dance Department.

Intrekking toestemming commerciële mediadienst

Het Commissariaat voor de Media trekt de aan GTA-TV Europe B.V. verleende toestemming om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam ‘Hunting Action Channel’ met ingang van 1 augustus 2019 in.