Filteren

1 - 10 van 7424 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Neede

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement SEN '76 in Neede

Intrekking toestemming Matapi-TV

De aan Stichting Matapi verleende toestemming om met ingang van 27 januari 2015 als commerciële media-instelling een commerciële televisie-omroepdienst te verzorgen met de naam Matapi-TV wordt ingetrokken.

Intrekking toestemming Nick Jr. (Nordics) editie Estland, Letland en Litouwen

De aan VIMN Netherlands BV verleende toestemming om met ingang van 30 augustus 2016 als commerciële media-instelling een commerciële televisie-omroepdienst te verzorgen met de naam Nick Jr. (Nordics) editie Estland, Letland en Litouwen, wordt ingetrokken.

Wijziging toestemming BBCS Netherlands

Het Commissariaat besluit de 33 toestemmingen om als commerciële media-instelling commerciële omroepdiensten te verzorgen die bij het besluit van 9 april 2019 aan BBC Worldwide Holdings B.V. zijn verleend met terugwerkende kracht per 9 april 2019 in te trekken.

Ontheffing programmaquota Film1 Première, Film1 Sundance en Film1 Action

Aan Sony Pictures wordt voor de programmakanalen Film1 Première, Film1 Sundance en Film1 Action gedeeltelijke ontheffing verleend van het wettelijk verplichte percentage Nederlands- of Friestalige producties. En stelt het percentage Europese producties voor deze programmakanalen tot 1 augustus 2019 vast op 30 procent.

Ontheffing programmaquota Nick Jr. (België)

Aan VIMN Netherlands BV wordt voor het programmakanaal Nick Jr. (België) volledige ontheffing verleend van het wettelijk verplichte percentage Nederlands- of Friestalige producties.

Toestemming Disney Channel

Aan The Walt Disney Company (Benelux) BV wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële televisie-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Disney Channel.

Toestemming Nick Jr. België

Aan VIMN Netherlands BV wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële televisie-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Nick Jr. België.

Toestemming Radio Nomen Nescio

Aan verzoeker wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Radio Nomen Nescio.