Filteren

1 - 10 van 6540 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Gorredijk

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Gorredijkster Piratenteam on Tour" in Gorredijk.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Beilen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "De Kelder FM" in Beilen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Zwartemeer

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Feestelijk Pinksterweekend" in Zwartemeer.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Gorredijk

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Schotse Collie" in Gorredijk.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Oosterwolde

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Hulptroep” in Oosterwolde.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Saasveld

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “JFS Ekstra weekend” in Saasveld.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Zwartemeer

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “15 jaar bestaan Café Zwartemeer”.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wierden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Station Combinatie Wierden".