Filteren

1 - 10 van 7116 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Markelo

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Paasevenement Herberg de Kemper” in Markelo.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Geesteren

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Viswedstrijd Marathon” in Geesteren.

Beschikking tot terugvordering van mediagelden

Het Commissariaat voor de Media vordert een bedrag van € 289.062,- terug van Stichting Organisatie voor Hindoe Media (Stichting OHM).

Beslissing op bezwaar aanwijzing Hollands Kroon

Het Commissariaat voor de Media verklaart de bezwaren van Schagen FM, gericht tegen het besluit waarbij de Stichting RTV Noordkop is aangewezen als lokale publieke media-instelling voor de gemeente Hollands Kroon en waarbij de aanvraag van Stichting Lokale Omroep Schagen is afgewezen, ongegrond.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Twijzel

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Grote Clubactieweekend Twijzel”.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wierden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement 'Station Combinatie Wierden'.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Mantinge

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Team 5% in Mantinge.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Bentelo

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Spoolder Draait Door'' in Bentelo.