Filteren

1 - 10 van 6889 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Diepenheim

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Tropische piratenhits open air'' in Diepenheim.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Roermond

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Solar Festival'' in Roermond.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Weerselo

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Buurtweekend'' in Weerselo.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Dedemsvaart

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Muziekweekend Strobaal FM'' in Dedemsvaart.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Enschede

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Completeteam Kerst Marathon'' in Enschede.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Odoorneveen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Oudejaarsdag'' in Odoorneveen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Vollenhove

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Corso Radio Vollenhove'' in Vollenhove.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wierden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Agri Fair Wierden'' in Wierden.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Rouveen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Bar Competitie XXL'' in Rouveen.

Bestuurlijk rechtsoordeel Zelfpromotie NLZIET

NLZIET heeft het Commissariaat voor de Media gevraagd zich uit te spreken over de mogelijkheden voor zelfpromotie van het platform NLZIET op de eigen kanalen van de omroepen.