Filteren

1 - 10 van 6441 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Zwartemeer

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Dag van Zwartemeer” in Zwartemeer.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Budel

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "De Gloazekooi" in Budel.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Enschede

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement 't Lup wa Los in Enschede.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in De Lutte

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Bennie FM voor de Kinderboerderij" in De Lutte.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Emmen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Emmen on Ice" in Emmen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Elim

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Kerst special" in Elim.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Saasveld

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Dakderop Caféweek” in Saasveld.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Engwierum

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Radio Muskusrat” in Engwierum

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Drachten

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Drachtster kabaal" in Drachten.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Beilen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Benefiet IJsvereniging Sietseveen” in Beilen.