Filteren

1 - 10 van 7533 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Verzoek tot openbaarmaking herbenoeming Jan Buné

Het Commissariaat voor de Media is verzocht om op grond van de Wet openbaarheid van bestuur informatie openbaar te maken. Het verzoek heeft betrekking op informatie omtrent de herbenoeming van de heer Jan Buné als commissaris bij het Commissariaat.

Verzoek tot openbaarmaking aanvragen en ontheffingen Discovery

het Commissariaat voor de Media is verzocht om op grond van de Wet openbaarheid van bestuur informatie openbaar te maken. Het verzoek heeft betrekking op de door Discovery ingediende aanvragen om als commerciële media-instelling commerciële omroepdiensten te mogen verzorgen, alsmede op de aanvragen van Discovery om ontheffing van de voorgeschreven aandelen Europese producties en Nederlands- en Friestalige producties.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hijken

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “AA combinatie marathon 2019”

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Opende

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “De Ster van het Noorden kerstmarathon”

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Beilen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Muziek en vermaak evenement”

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Sebaldeburen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Piraten Combinatie Sebaldeburen”

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Harkema

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Voor mijn vriend Rommy”

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Gytsjerk

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “kryst yn Trynwalden”