Filteren

1 - 10 van 6332 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wijhe

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Station Plankgas” in Wijhe.

Beslissing op bezwaar Stichting Regionaal Media Centrum Oost Nederland

Het Commissariaat verklaart de bezwaren van Stichting Regionaal Media Centrum Oost Nederland (SRMCON) gericht tegen zijn bestreden besluit van 16 mei 2017 ongegrond en handhaaft het bestreden besluit van 16 mei 2017 tot aanwijzing van Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo (SLOAD) als publieke media-instelling voor de gemeente Aalten, onder aanvulling van de motivering daarvan.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Nieuw-Schoonebeek

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Oktoberfest 2017” in Nieuw-Schoonebeek

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Emmen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Drive-In Cinema Emmen on Wheels”.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hengelo

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Brekdeer Feestweekend” in Hengelo.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Marknesse

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement in “Einde Oogstfeest” in Marknesse.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Elim

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Drentse Piraten Express Feestweek" in Elim. 2017”.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Leeuwarden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Reünie Leeuwarderpiraten” in Leeuwarden.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wierden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Sunte Mart’n” in Wierden.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Beesterzwaag

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Feestweekend Beetsterzwaag”.