Filteren

1 - 10 van 6996 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Drachten

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Amstelteamdrachten Het noordelijk Kampioenschap paalzitten voor Dames en Heren''.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in 't Harde

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''De Firma Onbekend'' in 't Harde.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Losser

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Oogstfeest 2018'' in Losser.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Kloosterhaar

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Glazen café'' in Kloosterhaar.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Staphorst

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Bar Competitie XXXL'' in Staphorst.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Den Haag

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Feest aan Zee'' in Den Haag.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Nijkerk

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Het kanon van de Veluwe'' in Nijkerk.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Saldeburen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Piraten Combinatie Sebaldeburen''.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wierden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Jaarmarkt Wierden''.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Siegerswoude

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Café ’t Foarwurk Muziekmarathon'' in Siegerswoude.