Filteren

1 - 10 van 7481 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming Kemakoos AM

Aan verzoeker wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Kemakoos AM.

Intrekking toestemming commerciële mediadienst

Het Commissariaat voor de Media trekt de aan GTA-TV Europe B.V. verleende toestemming om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam ‘Hunting Action Channel’ met ingang van 1 augustus 2019 in.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hardenberg

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Radio Olympia "Goud voor oud"" in Hardenberg.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Harkema

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Spectrum FM" in Harkema.

Toestemming Novelas News

Aan Stichting News TV wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Novelas News.

Toestemming Nollywood News

Aan Stichting News TV wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Nollywood News.

Toestemming Nickelodeon Commercial Light (Spanish, Portuguese, English)

Aan VIMN Netherlands B.V. wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling commerciële televisieomroepdiensten te verzorgen via een programmakanaal met de namen: Nickelodeon Commercial Light - taalversie: Spanish Nickelodeon Commercial Light - taalversie: Portuguese Nickelodeon Commercial Light - taalversie: English