Filteren

1 - 10 van 7036 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Aldtsjerk

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Explosief Party'' in Aldtsjerk.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hornhuizen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Hogelandster Kerst- en Nieuwjaars Marathon'' in Hornhuizen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Opende

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Badeend Feestweek'' in Opende.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Nieuw-Roden

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Kerstweek Oostindië'' in Nieuw-Roden.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in De Lutte

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''50 jaar Buurtfeest'' in De Lutte.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Oldenzaal

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''PTH Marathon Uitzending'' in Oldenzaal.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in De Lutte

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Leu Uut de Lutt (L.U.L.)'' in De Lutte.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Zwartemeer

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Oudjaarsuitzending'' in Zwartemeer.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Gorredijk

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Opsterlandse Piratencombinatie 1 jaar'' in Gorredijk.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hoogeveen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement ''Muziekweekend café de Nachtwacht'' in Hoogeveen.