Filteren

1 - 10 van 5976 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Marknesse

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Krukas Winterfeest" in Marknesse.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Oosterwolde

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Hulptroep” in Oosterwolde.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Staphorst

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “HKS Festival” in Staphorst.

Toestemming Stichting Audiovisuele Faciliteiten

Aan Stichting Audiovisuele Faciliteiten wordt toestemming verleend om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Unique.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Elim

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Radio 95” in Elim.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Driesum

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Marathon Us Thus Piraten” in Driesum.

Aanwijzing Stichting Lokale Media Beuningen en Druten (RTV Totaal)

Stichting Lokale Media Beuningen en Druten (RTV Totaal) wordt aangewezen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publiek mediadiensten in de gemeenten Beuningen en Druten.