Filteren

1 - 10 van 6138 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hoogenweg

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “P.C.T.K.” in Hoogenweg.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hoogeveen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Hoogeveense piraten" in Hoogeveen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Notter

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Radio Midzomerfeest" in Notter.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Tolbert

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Club Zomer Festijn" in Tolbert.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Slagharen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "Club Mongols Zomer Party" in Slagharen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Siddeburen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement "OPH-Team Tuinfeest" in Siddeburen.

Aanwijzing Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo

Stichting Lokale Omroep Aalten Dinxperlo (SLOAD) wordt aangewezen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Aalten. De aanwijzingsaanvraag van Stichting Regionaal Media Centrum Oost Nederland (SRMCON) wordt afgewezen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Losser

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Ledenwerving Carnaval Losser".