Filteren

1 - 10 van 7334 besluiten

Jaar

Onderwerp

Organisatie

Type besluit

Status besluit

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Denekamp

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Zomerfestival in Denekamp.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in 't Harde

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Feest van de vijf meter bar in 't Harde.

Aanwijzing Stichting Lokale Omroep Venray

Stichting Lokale Omroep Venray wordt aangewezen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Venray.

Intrekking toestemming 538Studentenkamer actie

De aan Radio 538 BV. verleende toestemming om met ingang van 21 augustus 2018 als commerciële media-instelling een commerciële televisie-omroepdienst te verzorgen met de naam 538Studentenkamer actie, wordt op verzoek ingetrokken.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Wilsum

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Benefietuitzending IJsselmuiden in Wilsum.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Beilen

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Radio 102 Eindejaars Reunië in Beilen.

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Delft

Het Commissariaat verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement OWee - Virgiel in Delft.