Overslaan en naar de inhoud gaan
Achtergrond afbeelding LED scherm

Filter

Status

Resultaten worden direct getoond

Jaar

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Onderwerp

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Toestemming Clubje MikMak Muziekweekend

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Clubje MikMak Muziekweekend”.

Meer lezen

Toestemming Wurdumer Piratenfeest

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Wurdumer Piratenfeest”.

Meer lezen

Intrekking toestemming commerciële mediadienst MIX724

Het Commissariaat voor de Media besluit de verleende toestemming voor het verzorgen van de commerciële mediadienst “MIX724” per 1 augustus 2022 in te trekken.

Meer lezen

Intrekking toestemming commerciële mediadienst Ridderkerk FM

Het Commissariaat voor de Media besluit de verleende toestemming om als commerciële media-instelling voor het verzorgen van de commerciële mediadienst “Ridderkerk FM” per 1 augustus 2022 in te trekken.

Meer lezen

Wijziging toestemming Inzameling Buurthuis de Poort

Het Commissariaat voor de Media wijst het verzoek om wijziging van de toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Inzameling Buurthuis de Poort” toe.

Meer lezen

Toestemming Radio marathon voor ambulance wens

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming een radio-omroepdienst voor een bijzonder doel te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement “Radio marathon voor ambulance wens”.

Meer lezen
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.