bg-img

Filter

Status

Jaar

Toon meer

Onderwerp

Toon meer

Toestemming Redlight HD

Het Commissariaat voor de Media besluit SERENA Electronics B.V. met ingang van 1 januari 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Redlight HD'.

Meer lezen

Toestemming Veluwradio

Het Commissariaat voor de Media besluit verzoeker met ingang van 12 juli 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Veluwradio'.

Meer lezen

Toestemming Radio Impuls Nederland

Het Commissariaat voor de Media besluit Hendriks Audio Enterprise met ingang van 6 december 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Radio Impuls Nederland'.

Meer lezen

Toestemming Deventer Radio

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Deventer Radio en Televisie met ingang van 12 juli 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Deventer Radio'.

Meer lezen

Intrekking toestemming Wâlden FM

Het Commissariaat voor de Media trekt de toestemming verleend aan PAS Beheer & Advies B.V. voor het verzorgen van een commerciële radio-omroepdienst met de naam 'Wâlden FM' met ingang van 1 januari 2021 in.

Meer lezen

Intrekking toestemming Smile TV3

Het Commissariaat voor de Media trekt de toestemming verleend aan Game Network B.V. voor het verzorgen van een commerciële televisie-omroepdienst met de naam 'Smile TV3' met ingang van 1 juli 2021 in.

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.