bg-img

Filter

Status

Jaar

Toon meer

Onderwerp

Toon meer

Besluiten ledentelling omroepen

Het Commissariaat voor de Media heeft besluiten genomen over de ledentelling van de omroepen.

Meer lezen

Wijziging toestemming evenementenzender Productlancering

Het verzoek van verzoeker om wijziging van de toestemming wordt toegewezen.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Omroep Hattem

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Omroep Hattem aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Hattem.

Meer lezen

Toestemming RTV Achterhoek (TV)

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting RTV Achterhoek met ingang van 21 juni 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'RTV Achterhoek (TV)'.

Meer lezen

Toestemming Radio Samantha

Het Commissariaat voor de Media besluit verzoeker met ingang van 19 maart 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Radio Samantha'.

Meer lezen

Toestemming Golfbreker Radio

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Facilitair Centrum De Golfbreker met ingang van 21 mei 2021 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'Golfbreker Rad...

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.