bg-img

Filter

Status

Jaar

Onderwerp

Toon meer

Wijziging toestemming voor radio-omroep bij evenement in Kollumerzwaag

Het Commissariaat voor de Media heeft de verleende toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Steun Kika gewijzigd.

Meer lezen

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Geesteren

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Viswedstrijd/marathon.

Meer lezen

Beslissing op bezwaar toezichtskosten LXClassics

Het Commissariaat voor de Media herziet het besluit van 21 maart 2019 en stelt de toezichtskosten voor de radio-omroepdienst LXClassics over het jaar 2018 vast op een bedrag van € 1.694,95.

Meer lezen

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Tolbert

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Club Donalie

Meer lezen

Ontheffing programmaquota REVOLT

Aan Revolt Netehrlands BV wordt voor het programmakanaal REVOLT tijdelijk gedeeltelijke-ontheffing verleend van het wettelijk verplichte percentage Nederlands- of Friestalige producties. 10 procent voor de jaren 2019 en 2020, 15 procent voor het jaar 2021 en 25 procent voor het jaar 2022.

Meer lezen

Wijziging toestemming voor radio-omroep bij evenement in Garrelsweer

Het Commissariaat voor de Media heeft de verleende toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Noordelijke Piraten Combinatie gewijzigd.

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.