Overslaan en naar de inhoud gaan
Achtergrond afbeelding LED scherm

Filter

Status

Resultaten worden direct getoond

Jaar

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Onderwerp

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Toestemming hzb fm

Het Commissariaat voor de Media besluit verzoeker met ingang van 1 augustus 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling
een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam “hzb fm”.

Meer lezen

Toestemming Efteling Kids Radio

Het Commissariaat voor de Media besluit De Efteling B.V. met ingang van 6 november 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam “Efteling Kids Radio”.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Locale Omroep Holten en Rijssen

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Locale Omroep Holten en Rijssen aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Rijssen-Holten.

Meer lezen

Toestemming Vibe Radio

Het Commissariaat voor de Media besluit RADIO NL B.V. met ingang van 1 augustus 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam “Vibe Radio”.

Meer lezen

Toestemming The Mighty KBC

Het Commissariaat voor de Media besluit The Mighty KBC LTD met ingang van 12 december 2022 voor een periode van vijf jaar toestemming te verlenen om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam “The Mighty KBC”.

Meer lezen

Intrekking toestemming Radio Regionaal

Het Commissariaat voor de Media trekt de toestemming van Omroepstichting Regionaal voor het verzorgen van een commerciële radio-omroepdienst met de naam "OSR 920" in met ingang van 21 juli 2022.

Meer lezen
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.