Overslaan en naar de inhoud gaan
Achtergrond afbeelding LED scherm

Filter

Status

Resultaten worden direct getoond

Jaar

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Onderwerp

Resultaten worden direct getoond

Toon meer

Beslissing op bezwaar vaststelling toezichtskosten RATO Omroep Stichting

Het Commissariaat voor de Media verklaart het bezwaar tegen het besluit van 14 juli 2022, waarin de toezichtskosten voor 'Memories’ en ‘Rivierstad' zijn vastgesteld op € 1.782,80, gegrond. Het Commissariaat voor de Media herziet het besluit van 14 juli 2022 en stelt de toezichtskosten over 2021 vast...

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Omroep Horst aan de Maas

Het Commissariaat voor de Media besluit Stichting Omroep Horst aan de Maas aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Horst aan de Maas.

Meer lezen

Intrekking toestemming Radio Europa 80

Het Commissariaat voor de Media trekt de toestemming voor het verzorgen van een commerciële radio-omroepdienst met de naam Radio Europa 80 in met ingang van 1 januari 2022.

Meer lezen

Toestemming Ascona

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming aan verzoeker om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam 'ascona'.

Meer lezen

Toestemming Ghibbie

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming aan verzoeker om als commerciële media-instelling een commerciële televisieomroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Ghibbie.

Meer lezen

Toestemming Ghibbie (radio)

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming aan verzoeker om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen voor het programmakanaal met de naam "Ghibbie".

Meer lezen
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.