bg-img

Filter

Status

Jaar

Onderwerp

Toon meer

Verzoek om openbaarmaking externe inhuur

Het Commissariaat voor de Media is verzocht om op grond van de Wet openbaarheid van bestuur informatie openbaar te maken.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Omroep Maasland

Het Commissariaat voor de Media wijst Stichting Omroep Maasland aan als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente [naam gemeenten Oss en Bernheze.

Meer lezen

Aanwijzing Oosterhoutse Radio- en Televisie Stichting O.R.T.S.

Het Commissariaat voor de Media wijst Oosterhoutse Radio- en Televisie Stichting O.R.T.S. aan als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Oosterhout.

Meer lezen

Aanwijzing Stichting Lokale Omroep Regio Haarlem

Het Commissariaat voor de Media wijst Stichting Lokale Omroep Regio Haarlem aan als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeenten Haarlem en Heemstede.

Meer lezen

Toestemming Heideruiter

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming aan verzoeker om als commerciële media-instelling een commerciële radio-omroepdienst te verzorgen via een programmakanaal met de naam Heideruiter.

Meer lezen

Toestemming voor radio-omroep bij evenement in Hoogeveen

Het Commissariaat voor de Media verleent toestemming om radio-omroep te verzorgen met beperkt bereik ter gelegenheid van het evenement Muziekweekend cafe de Nachtwacht

Meer lezen
stripes
Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen.